LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS

A „Hajdúhadház településen megvalósítandó csatornahálózat fejlesztési feladatai a FIDIC Sárga Könyv feltételei szerint” (KEHOP-2.2.2-15-2015-00001 azonosítószámú) tárgyú beruházással kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk:

A szennyvízcsatorna hálózat kivitelezési munkáit 2018.június 11.-én megkezdtük.

Helyszíni munkatársaink felkeresik a lakókat az otthonukban, a bekötés helyének pontosítása érdekében. Amennyiben az adott időpontban nem tartózkodik a tulajdonos az otthonában, úgy további két alkalommal történik majd még megkeresés.

Az egyeztetés tényéről jegyzőkönyv készül, melyet a tulajdonos és a kivitelező aláírásával hitelesít. Amennyiben nem sikerül felvenni a kapcsolatot a tulajdonosokkal, úgy a kiviteli tervnek megfelelően kerül kiépítésre a bekötés.

A Kivitelező feladata a bekötővezeték kiépítése a telekhatáron belül, attól 1, 0 m-re tisztítónyílás kialakítása.

Felhívjuk a Tisztelt lakosság figyelmét, a bekötések kiépítése érdekében kötelesek az ingatlantulajdonosok helyszíni munkatársunkat a telekre beengedni, munka végzés céljából, mivel kivitelező feladata a telekhatáron belül 1, 0 m-re tisztítónyílást kialakítani.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a szennyvízcsatornára történő rákötéseket csak a Beruházó (Önkormányzat) értesítését követően tehetik meg a tulajdonosok! Amennyiben mégis hamarabb megtörténne a rákötés, mint ahogyan erre engedélyt kaptak volna, úgy a lakó szankcióval sújtható!

A kivitelezés során, az Önkormányzat a Kivitelezőtől minden héten információt kap a kivitelezés jelenlegi állapotáról, illetve az azt követő hét tervezett munkáiról (heti jelentés formájában).

A kivitelezési munkákkal járó esetleges kellemetlenségek miatt kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

 

Köszönettel:

„KE-VÍZ 21” Építőipari Zrt.

Kategória: Hírek, Közérdekű | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.