Átadták az É. Kiss Sándor ösztöndíjakat

É. Kiss Sándor családja a 2021/2022-es tanévre is pályázatot hirdetett tanulmányi ösztöndíjra kiemelkedő teljesítményt nyújtó, szerény körülmények között élő hajdúhadházi tanulók számára.

 Az alapítvány kuratóriuma az általános iskolás pályázók közül Mezei Róbertnek, a Földi János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 8.a osztályos tanulójának ítélte oda az ösztöndíjat.  Mezei Róbert két tanítási nyelvű osztályba jár, kitűnő tanulmányi eredményű, példamutató magatartású tanuló, aki aktív résztvevője az iskola rendezvényeinek és a diákönkormányzatnak.

A középiskolai tanulónak szánt ösztöndíjat Lakatos Gábor, a BSZC Szilágyi Dániel Szakképző Iskola  végzős kőműves tanulója nyerte el, aki kiemelkedő iskolai teljesítményével, szorgalmával és a külső gyakorlaton végzett példamutató munkájával az iskolai közösség meghatározó tagja.

 É. Kiss Sándor fontosnak tartotta a tehetséges gyerekek tanulását, É. Kiss Sándor családja ezzel az ösztöndíjjal járul hozzá a hajdúhadházi tehetséges, szorgalmas gyerekek boldogulásához.

További sok sikert és eredményes tanévet kívánunk!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.