Diákmunka felhívás

A Nyári Diákmunka ebben az évben 2019. július 1. és 2019. augusztus 31. között kerül megszervezésre. A tavalyi évhez hasonlóan ezen a nyáron is 2 foglalkoztatási időszak közül lehet választani: 2019.07.01. és 2019.07.31., illetve 2019.08.01. és 2019.08.31. közötti időszakokra szóló foglalkoztatási jogviszony létesítésre van lehetőség.

Hajdúhadház Város Önkormányzatának jóvoltából idén is többféle munkalehetőség áll rendelkezésre. A nyár folyamán munkavégzés helyszínéül szolgálhatnak a Polgármesteri Hivatal mellett az Önkormányzat intézményei, valamint mezőgazdasági telephelye. A munkavégzés jellegét tekintve lehetőség lesz többek között irodai, konyhai kisegítői, településüzemeltetési, valamint mezőgazdasági idénymunkára 4 órás munkarendben.

 A jelentkezés feltételei:

– előzetes – közvetítést kérőként-  történő regisztráció a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hajdúhadházi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán. A regisztrációhoz szükségesek a személyes okmányok, érvényes diákigazolvány, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolás

– 16 és 25 év közötti életkor (2019. július 1-én a 16. életévet már be kell tölteni, és 2019. augusztus 31-én még nem töltheti be a 25. életévet)

A munkára jelentkezni e-mailben a titkarsag@hajduhadhaz.hu címen 2019. JÚNIUS 20. CSÜTÖRTÖKIG lehet. A jelentkezéshez szükséges a Felvételi kérdőív kitöltése.
A kitöltött kérdőívet kell megküldeni a Titkárság e-mail címére. Kérjük azokat, akik már korábban személyesen jelentkeztek, hogy ők is töltsék le a kérdőívet és küldjék meg a megadott e-mail címre június 20-ig.

A foglalkoztatás feltétele az egészségügyi foglalkoztathatósági szakvélemény, melynek költségét idén az önkormányzat viseli. Ezzel csak akkor kell rendelkezni, amennyiben felvételt nyer, tehát külön fogjuk értesíteni, ha szükséges.

Hajdúhadház Város Önkormányzata

Felvételi-kérdőív.docx

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.