Diákmunka felhívás

Kedves Hadházi Diákok!

 

A Nyári Diákmunka ebben az évben 2018. július 1. és 2018. augusztus 31. között kerül megszervezésre. A tavalyi évhez hasonlóan ezen a nyáron is 2 foglalkoztatási időszak közül lehet választani: 2018.07.01. és 2018.07.31., illetve 2018.08.01. és 2018.08.31. közötti időszakokra szóló foglalkoztatási jogviszony létesítésre van lehetőség. Hajdúhadház Város Önkormányzatának jóvoltából idén is többféle munkalehetőség áll rendelkezésre. A nyár folyamán munkavégzés helyszínéül szolgálhatnak a Polgármesteri Hivatal mellett az Önkormányzat intézményei, valamint mezőgazdasági telephelye. A munkavégzés jellegét tekintve lehetőség lesz többek között irodai, konyhai kisegítői, településüzemeltetési, valamint mezőgazdasági idénymunkára 4 órás munkarendben.

 A jelentkezés feltételei:

– előzetes – közvetítést kérőként-  történő regisztráció a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hajdúhadházi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán. A regisztrációhoz szükségesek a személyes okmányok, érvényes diákigazolvány, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolás

– 16 és 25 év közötti életkor (2018. július 1-én a 16. életévet már be kell tölteni, és 2018. augusztus 31-én még nem töltheti be a 25. életévet)

A munkára jelentkezni e-mailben a titkarsag@hajduhadhaz.hu címen 2018. JÚNIUS 15. PÉNTEKIG lehet. A jelentkezéshez szükséges a FELVÉTELI KÉRDŐÍV kitöltése.
A kitöltött kérdőívet kell megküldeni a Titkárság e-mail címére. Kérjük azokat, akik már korábban személyesen jelentkeztek, hogy ők is töltsék le a kérdőívet és küldjék meg a megadott e-mail címre június 15-ig.

A foglalkoztatás feltétele az egészségügyi foglalkoztathatósági szakvélemény, melynek költségét idén az önkormányzat viseli. Ezzel csak akkor kell rendelkezni, amennyiben felvételt nyer, tehát külön fogjuk értesíteni, ha szükséges.

Hajdúhadház Város Önkormányzata

Kérdőív letöltése

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.