Hajdúhadház Város Önkormányzatának felhívása

Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 64/2018.(III.14.) HÖ. sz. határozatában úgy döntött, hogy Hajdúhadház Város Önkormányzata a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány felhívása által, az első világháború történelmi emlékeit őrző emlékművek rendbetételére, renoválására, helyreállítására, új emlékművek felállítása tárgyában kiírt felhívásra pályázatot nyújt be a Bocskai téren található I. világháborús emlékmű renoválása, az elesett helyi hősök neveinek elhelyezése céljából.

Tekintettel arra, hogy a Bocskai téren található I. világháborús emlékművön elhelyezett, hősi halált halt személyek névsora nem teljes, ezért az Önkormányzat a lakosság segítségét kéri a névsor pontosítása érdekében.

Kérjük, hogy aki az emlékművön felsorolt személyeken kívül tud olyan elhunyt helyi személyről, aki az első világháborúban hősi halált halt, de mégsem szerepel az emlékmű oldalán, az jelezze a Hajdúhadházi Polgármesteri Hivatal (4242 Hajdúhadház, Bocskai tér 1. szám) Titkárságán személyesen, vagy a titkarsag@hajduhadhaz.hu e-mail címen.

Segítő együttműködésüket köszönjük!

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.