É. KISS SÁNDOR ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

É. Kiss Sándor családja a 2023/24-as tanévre is pályázatot hirdet tanulmányi ösztöndíjra olyan szerény körülmények közt élő hajdúhadházi tanulók számára, akik az előző tanévben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Az ösztöndíjat tanévenként két diák nyerheti el: 
– egy 7-8. osztályt befejező általános iskolai tanuló
– egy középiskolai tanuló

Az ösztöndíjat évente lehet megpályázni, és egy tanévre nyerhető el.

Az ösztöndíj teljes összege 100 000 – 100 000 Ft, amelyet az ösztöndíjat elnyert tanulók a tanév tíz hónapja során havi 10 000 forintos átutalás formájában kapnak meg.

A pályázathoz mellékelni kell a bizonyítvány, és az iskolán kívüli eredmények (tanulmányi verseny, művészet, sport, közösségi munka…) másolatát, és az osztályfőnök ajánlását.

A pályázatokat elbíráló bizottság elnöke É. Kiss Piroska.

A pályázatokat minden tanév évzárójáig kell benyújtani az érintett iskolák igazgatóságának. A bizottság a következő tanév tanévnyitójáig meghozza döntését, amelyet az évnyitó ünnepélyen hoz nyilvánosságra az iskola igazgatója.

É. Kiss Sándor tehetségén és szorgalmán kívül annak köszönheti tudós tanárrá válását, hogy olyan kiváló iskolákban tanulhatott, amelyek lehetővé tették az egyszerű, szegény családok kiváló gyermekeinek továbbtanulását. É. Kiss Sándor maga is szívügyének tekintette a tehetséges fiatalok tanulását, boldogulását. Ezzel az ösztöndíjjal szeretné a család méltóképp életben tartani É. Kiss Sándor szellemét.

É. Kiss Sándorné
É. Kiss Katalin
É. Kiss Piroska

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.