Értesítés a Nyári Diákmunka jelentkezési határidejének meghosszabbításáról

 

Kedves Hadházi Diákok!

A Nyári Diákmunka ebben az évben 2019. július 1. és 2019. augusztus 31. között kerül megszervezésre.

A 2019.07.01. – 07.31. és 2019.08.01. – 08.31. közötti időszakra szóló foglalkoztatási jogviszony létesítésre még van lehetőség.

A jelentkezés határideje 2019. június 20. dátumról meghosszabbításra kerül 2019. június 28. napjára.

Hajdúhadház Város Önkormányzatának jóvoltából idén is többféle munkalehetőség áll rendelkezésre. A nyár folyamán munkavégzés helyszínéül szolgálhatnak a Polgármesteri Hivatal mellett az Önkormányzat intézményei, valamint mezőgazdasági telephelye. A munkavégzés jellegét tekintve lehetőség lesz többek között irodai, konyhai kisegítői, településüzemeltetési, valamint mezőgazdasági idénymunkára 4 órás munkarendben.

A jelentkezés feltételei:

– előzetes – közvetítést kérőként- történő regisztráció a Munkaügyi Központban. A regisztrációhoz szükségesek a személyes okmányok, érvényes diákigazolvány, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolás

– 16 és 25 év közötti életkor (2019. július 1-én a 16. életévet már be kell tölteni, és 2019. augusztus 31-én még nem töltheti be a 25. életévet)

A munkára jelentkezni e-mailben a titkarsag@hajduhadhaz.hu címen 2019. JÚNIUS 28-ig lehet. A jelentkezéshez szükséges a Felvételi kérdőív kitöltése.
A kitöltött kérdőívet kell megküldeni a Titkárság e-mail címére.

A foglalkoztatás feltétele az egészségügyi foglalkoztathatósági szakvélemény, melynek költsége az előző évhez hasonlóan a munkavállalót terheli. Ezzel csak akkor kell rendelkezni, amennyiben felvételt nyer, tehát külön fogjuk értesíteni, ha szükséges.

Hajdúhadház Város Önkormányzata

Kérdőív letöltése:

Felvételi-kérdőív.docx

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.