Hirdetmény

Hajdúhadház Város Önkormányzata tájékoztatja az érintetteket, hogy az Önkormányzat képviselő – testülete Hajdúhadház Város településszerkezeti tervéről szóló 170/2011. (VIII.17.) számú határozat, illetve a helyi építési szabályzatáról és szabályozási tervéről szóló 21/2011. (VIII.18.) önkormányzati rendelet – a Kossuth utca, 4. számú főút, Arany János utca és Káposztáskert utca által határolt területet érintő módosítása kapcsán döntött a környezeti vizsgálat szükségességéről, mellyel kapcsolatban a 81/2020. (XII.18.) sz. polgármesteri határozatában foglaltak szerint nem tartotta indokoltnak a környezeti vizsgálat elvégzését.

A településrendezési eszközök módosításával összefüggésben a partneri egyeztetés kapcsán partneri észrevétel nem érkezett a véleményezés során partner nem jelentkezett be.

A 218/2009. (X.6.) Korm. rendelet szerinti megkeresés kapcsán beérkezett véleményeket és a partnerségi egyeztetés tárgyában adott tájékoztatásban foglaltakat, – mely szerint nem történt partneri bejelentkezés, észrevétel nem érkezett a módosítással kapcsolatban – Csáfordi Dénes polgármester a 2011. évi CXXVIII. törvény – a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról 46. § (4) bekezdése alapján veszélyhelyzetben a Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének feladat és hatáskörében a 239/2019. (XI. 28.) számú határozatával fogadta el.

Hajdúhadház, 2021. január 04.

Biró-Balogh Anikó

főépítész

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.