Jótékonysági online koncert

A koronavírus járvány gazdasági és társadalmi hatásai minden embert, céget és szervezetet mélyen érintettek és érintenek jelenleg is. A legnagyobb sokkhatás azonban az egészségügyi ellátórendszereket érte világszerte. Az egészségügyi ellátórendszerek a tavaszi tapasztalatok ellenére is óriási terhelésnek vannak kitéve a jelenlegi második hullámban. Nemcsak Magyarországon kritikus az intenzív osztályok helyzete, hanem a hazainál fejlettebb rendszerek is teljesítőképességük határához értek.

 A világjárvány kapcsán felértékelődött az egészségügy és az egészségügyben dolgozó munkavállalók áldozatos munkája. Ugyanakkor a 2020-as év újra rámutatott arra, hogy milyen fontos az egymással való törődés, odafigyelés, szeretteink védelme.

Az egészségügyi dolgozók áldozatos munkanapjainak megkönnyítéséhez és elismeréséhez Hajdúhadház városa is szeretne hozzájárulni!

Hajdúhadház városa 2020. december 18-án (pénteken) 19:00 órai kezdettel ADVENTI ÉLŐ JÓTÉKONYSÁGI ONLINE KONCERTET ad. A zenés eseményen sztárelőadók (Szulák Andrea, Csonka András, Majsai Gábor) énekelnek majd jól ismert és új karácsonyi dalokat élőben.

A koncerten befolyó teljes bevételt a Debreceni Egyetem, koronavírus elleni küzdelemben részt vevő klinikai dolgozóinak étkezési ellátására, támogatására ajánljuk fel!

IDŐPONT: 2020. december 18. (PÉNTEK)

FELLÉPŐK: Szulák Andrea, Csonka András, Majsai Gábor

Vigyázunk egymásra!

Törődünk egymással!

További információ: info@hajduvitez.hu; +36 30 817 0340

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.