TÁJÉKOZTATÁS KEDVEZMÉNYES TŰZIFA VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGRŐL

Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testülete idén is lehetővé teszi a nehéz anyagi és szociális helyzetben lévő lakosság meghatározott köre számára a kedvezményes árú tűzifa vásárlást. A rendelkezésre álló tűzifa keretből a jogosultsági feltételeknek megfelelő kérelmezők részére, a kérelmek beérkezési sorrendje alapján juttatható kedvezményes áron tűzifa. Az önkormányzat a tűzifát bruttó 2.000,-Ft/q vételáron nyújtja a létminimum közelében élő, Hajdúhadház városban állandó bejelentett lakóhellyel rendelkező rászorulók részére.

A létminimum közelében élő rászoruló személynek az a kérelmező minősül, akinek a háztartásában az egy főre jutó havi nettó jövedelem

– egyszemélyes háztartás esetén az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 300%-át,

– kétszemélyes háztartás esetében az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 230%-át,

– három vagy többszemélyes háztartás esetében az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 250%-át

nem haladja meg.

A Képviselő-testület az egy háztartás részére kedvezményesen juttatható tűzifa mennyiséget 10 q mennyiségben határozza meg, tűzifa jogosult lakóhelyére történő szállításáról – a vételár és az 500,-Ft/jogosult szállítási díj befizetését követően – Hajdúhadház Város Önkormányzata gondoskodik.

Felhívjuk a kedves lakosság figyelmét, hogy jelen felhívás kizárólag tájékoztató jellegű!

A kedvezményes tűzifa vásárlása iránti kérelmet formanyomtatványon, a jogosultsági feltételeket alátámasztó iratokkal együtt a Hajdúhadházi Polgármesteri Hivatal Szociális Irodájához nyújthatják be az ügyfelek. A jogosultsági feltételeknek megfelelő kérelmeket érkezési sorrendben teljesíti az Önkormányzat legfeljebb a rendelkezésre álló fa mennyiségének erejéig.

 

 

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.