TÁJÉKOZTATÓ A HAJDÚHADHÁZI ÓVODÁK ÉS BÖLCSŐDE MŰKÖDÉSÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A HAJDÚHADHÁZI ÓVODÁK ÉS BÖLCSŐDE MŰKÖDÉSÉRŐL

Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy Hajdúhadház város Polgármestere – az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 45/2020. (III. 14.) Korm. rendelet 2. §-a alapján – a Hajdúhadházon bölcsődei és óvodai ellátást végző intézmények esetében:

– a Hajdúhadházi Bölcsődében (4242 Hajdúhadház, Béke utca 54/A. szám),

– a Hajdúhadházi Városi Óvodában (4242 Hajdúhadház, Szilágyi Dániel utca 2-4. szám alatti székhelyén, 4242 Hajdúhadház, Petőfi utca 1/A. szám alatti és 4242 Hajdúhadház, Bercsényi utca 23. szám alatti telephelyein) és

– a Rózsai Tivadar Református Általános Iskola és Óvoda óvodai ellátást nyújtó intézményegységében (4242 Hajdúhadház, Óvoda utca 1. szám)

2020. március 16. napjától visszavonásig
rendkívüli  szünetet  rendel  el.

Az intézmények ügyeleti rendben tovább működnek.

Ennek megfelelően, ha a gyermek napközbeni elhelyezéséről a szülő gondoskodni nem tud, hétfői napon saját intézményében a gyermekellátást biztosítjuk, tehát hétfő reggel az intézmény, amelybe eddig is jár a gyermek, fogadja azt.

Kérjük a szülőket, hogy lehetőségük szerint otthoni körülmények között gondoskodjanak a gyermekek elhelyezéséről, aki teheti ne vigye gyermekét bölcsődébe, óvodába!

Ha a gyermek napközbeni elhelyezéséről a szülő gondoskodni nem tud, mind a bölcsődei mind az óvodai intézményben a gyermekfelügyelet kiscsoportos rendben kerül megszervezésre.

A rendkívüli szünet ideje alatt, igény szerint a gyermekétkeztetést, mint szünidei étkeztetést (napi egyszeri melegétel), az önkormányzat biztosítja, egyszer használatos dobozban.

A bölcsőde vagy óvodai ügyeletet igénybe vevő gyermekek az intézményben a megszokott módon ellátásban részesülnek.

Köszönöm megértésüket és együttműködésüket!

Hajdúhadház, 2020. március 14.

Csáfordi Dénes
polgármester

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.